Daniil Ivanov: wereldkampioen 2019

Het WK IJsspeedway zit er weer op! Pas in de allerlaatste ijzingwekkende semifinaleheats op de tweede racedag in Heerenveen werd de strijd beslist.

Read more...

Schitterende races bij Roelof Thijs Bokaal 2019

Zo'n vierduizend toeschouwers waren op vrijdagavond getuige van spectaculaire races om de Roelof Thijs Bokaal van 2019. De podiumplaatsen waren voor Jimmy Olsén (2), Konstantin Kolenkin (1) en Matti Isoaho (3).

Read more...

Tickets IJsspeedway nu ook bij Primera te koop

Bestel je je kaarten liever niet online? Dan kun je nu ook bij één van de vele winkels van Primera terecht.

Read more...

Nieuwe startlijst WK Heerenveen

Een dikke week voor de WK-finale in Heerenveen is een nieuwe startlijst bekendgemaakt. Het risico van de laatste Finale: een flink aantal rijders heeft voortijdig moeten afhaken vanwege verwondingen en blessures.

Read more...

Drie rijders bovenaan in het WK-klassement

Na de derde WK-finale in Berlijn is de titelstrijd nog steeds ongekend spannend. Drie rijders staan met evenveel punten bovenaan in het klassement, en een vierde volgt op slechts vier punten achterstand. In de gelederen daaronder wordt een andere, niet minder spannende strijd gevoerd om een plek bij de beste acht.

Read more...

Startlijst Roelof Thijs Bokaal 2019

De internationale race om de Roelof Thijs Bokaal is de enige ijsrace ter wereld waarbij de deelnemers telkens alles op alles moeten zetten om in de race te blijven.

Read more...

Duits Kampioenschap 2019

Markus Jell is de verrassende nieuwe kampioen van Duitsland. Op het podium in Berlijn werd hij op 28 februari vergezeld door Hans Weber en, ook onverwacht, Franz Mayerbüchler.

Read more...

4 WK-punten voor Jimmy Tuinstra

Een WK-debuut om trots op te zijn: bij de vierde WK-finale in Inzell scoorde Jimmy Tuinstra vier punten.

Read more...

Wildcard in Heerenveen voor Jimmy Tuinstra

Bij de WK-race in Heerenveen mag de 17-jarige (dan net 18-jarige) Fries met de wildcard aan de start verschijnen.

Read more...

Jimmy Tuinstra aan de start in Inzell

Zojuist is officieel bekendgemaakt dat Jimmy Tuinstra zal mogen starten bij de vierde WK-finale in Inzell, Duitsland. Jimmy vervangt de geblesseerde Martin Haarahiltunen.

Read more...

Ice Speedway of Nations

Dit weekend, op 16 en 17 februari, zijn de beste ijsspeedwayers uit zeven landen in Togliatti (Rusland) voor het WK Teams, of zoals dat vanaf dit jaar heet: FIM Ice Speedway of Nations.

Read more...